KWALITATIEF ONDERHOUD VAN UW SCHILDERWERK

U wilt natuurlijk dat het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand zo lang mogelijk in topconditie blijft. Schilderwerk zorgt er immers niet alleen voor dat uw pand er mooi en netjes uitziet, maar heeft ook een beschermende functie. Daarom is het van belang om het juiste onderhoud de plegen op de juiste momenten. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij precies hoe en wanneer wij uw schilderwerk het beste kunnen onderhouden. Zo is uw woning beter beschermd tegen weersomstandigheden en gaat u slijtage tegen, wat de levensduur van uw gevel, kozijnen en andere onderdelen van uw huis of bedrijfspand ten goede komt.

Met de onderhoudsabonnementen van Pieter Smeets Schilderwerken zorgt u ervoor dat uw woning of bedrijfspand in de omgeving van Maastricht altijd in uitstekende staat verkeerd. Geniet van prachtig schilderwerk buitenshuis en financiële voordelen op de lange termijn: neem nu contact met ons op voor een onderhoudsplan op maat!

Icoon van een roller

ONDERHOUD OP HET JUISTE MOMENT

Afhankelijk van de technische kenmerken van uw woning of bedrijfspand, stellen wij een onderhoudsplan op voor een periode van 10 tot 20 jaar, met goed getimede onderhoudsmomenten in drie fasen. Door op het juiste moment periodiek onderhoud te plegen, kunnen wij de kosten van het schilderwerk beperken, doordat ernstig schade en onverwachte kostenposten als houtrot voorkomen kunnen worden. Zo weet u voor de komende jaren precies welke investeringen u vrij moet maken voor uw schilderwerk. Onze vertrouwde schilders staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw huis of zakelijk pand de gehele periode goed in de verf staat. U heeft er geen omkijken meer naar.

FASE 1: BASISBEURT

We starten met een uitgebreide behandeling en schilderbeurt van uw pand. Hiermee leggen wij een uitstekende basis voor het verdere onderhoud.

FASE 2: BIJWERKEN

De tweede fase bestaat uit een controle en bijwerkbeurt. Hierbij wordt het gevelwerk nagelopen op schade of eventuele gebreken en voorzien van extra preventie.

FASE 3: OVERSCHILDEREN

Wij schilderen uw woning of pand op precies het juiste moment: voordat er ernstige schade aan de verfondergrond is. Hieronder leest u waarom dit in uw voordeel is!

Icoon van een kwast

WIST UW DAT…

de UV-straling van de zon het bindmiddel in verf langzaam afbreekt?

Elk verfsysteem degradeert met de tijd en moet binnen een bepaalde tijd overgeschilderd worden. Dankzij ons onderhoudsplan op maat doen we dit precies op tijd, wanneer er nog weinig tot geen schade aan de ondergrond is. Daardoor hoeven we enkel een nieuwe laklaag aan te brengen. Doordat men meestal wacht tot het verfwerk afbladdert en zichtbaar aan vernieuwing toe is, is de ondergrond dusdanig beschadigd dat herstelwerk (van bijvoorbeeld houtrot) onvermijdelijk is: met alle kosten van dien.